POP3?

POP3 is een protocol dat gebruikt wordt om mail te downloaden van een e-mail server naar uw computer.

Met een POP3 e-mail account wordt alle mail die naar uw e-mail adres worden verzonden opgeslagen op een POP3 mail server totdat u inlogt op de server en de berichten download.
De meeste email programma's (outlook, tunderbird, windows live mail, enz enz) hebben de optie gebruik te maken van de pop3 protocol.

APR Cloud Service ondersteunt pop3