Statestieken

Wanneer u bent ingelogd op het controlpaneel van APR Cloud Service kunt u klikken op de knopĀ Webstatistieken.

Deze knop brengt u naar de /plesk-stat/webstat/ map op uw website.

De map is beveiligd met een wachtwoord. Het wachtwoord kunt u aanpassen via de optieĀ beveiligde mappen.

Wanneer u uw wachtwoord invult heeft u op deze pagina inzicht op het aantal data/bezoekers die uw domeinnaam gebruikt/bezoeken.