SMTP?

SMTP  is een protocol voor het verzenden van mail over het internet.

Het wordt gebruikt in conjunctie met zowel POP3 als IMAP, protocols die u in staat stellen mail te downloaden van een mail server naar uw computer. SMTP wordt gebruikt voor uitgaande mail, terwijl POP3 en IMAP voor inkomende mail worden gebruikt.

Als u een email client wilt gebruiken zoals Microsoft Outlook en dergelijke andere software om e-mails te verzenden, moet u de client zo configureren dat deze met de juiste SMTP mail server verbindt, elke keer dat u mail verzendt.

Bij ons artikel over mail instellingen is een overzicht te vinden van de correcte instellingen om gebruik te kunnen maken van uw email bij APR Cloud Service.