SMTP authentication

SMTP authenticatie is een manier om ervoor te zorgen dat uitgaande mail daadwerkelijk vanaf u worden verzonden

Elke keer dat u inlogt op uw e-mail client, zult u automatisch geauthenticeerd worden voordat u emal kunt verzenden.
Alles wat u hoeft te doen is uw e-mail te controleren (dat wil zeggen, verbinding maken met de POP3 of binnenkomende mail server).
Als u dit eenmaal heeft gedaan, bent u geauthenticeerd voor de gehele periode dat u ingelogt blijft.

SMTP authenticatie moet aangevinkt zijn om emails te kunnen versturen via onze mailserver.