FTP programma gebruiken

Om via ftp te verbinden kunt u gebruik maken van een ftp client.

Vlak na de bestelling van uw hosting pakket heeft u een email ontvangen met uw account informatie.
In deze email vind u de gegevens die u nodig heeft om in te kunnen loggen.

Heeft u nog geen ftp client adviseren wij u Filezilla te gebruiken.
https://filezilla-project.org/download.php?type=client

Wilt u liever onze ingebouwde bestandsbeheerder gebruiken verwijzen wij u naar het volgende artikel in onze kennisbank:
controlpaneel bestandsbeheer