Eerst geladen bestanden in de FTP folder

Bestanden worden in de hierna genoemde volgorde afgebeeld, index.htm , index.html en index.php dit geldt voor zowel de root/website als alle onderliggende (sub)directories.

Bijvoorbeeld: Wanneer index.php en index.htm niet bestaan wordt onze standaard hosting template afgebeeld totdat u uw eigen home/voor pagina upload.

Als geen van alle bestanden bestaan krijgt u een server error: "Directory Listing Denied", dit voorkomt dat mensen gaan browsen/rondklikken in uw bestanden/mappen.
U kunt
geen .asp bestanden gebruiken omdat APR Cloud Service een Unix/Linux) systeem gebruikt op alle servers en hiervoor heeft u een Microsoft Windows 2003 .NET server nodig.